SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

 

 

ЗА РОДИТЕЛИТЕ

- се ажурира...

oumalinanovafotka

„КВАЛИТЕТНО ЗНАЕЊЕ - ПАТ КОН ИДНИНАТА“

- СО УЧЕЊЕТО ВЛОЖУВАШ ВО СВОЈАТА ИДНИНА

- СО СПОРТ И ЗДРАВИ ЖИВОТНИ НАВИКИ ДО ПРАВИЛЕН РАСТ И РАЗВОЈ НА ТЕЛОТО

- УЧИ ОБРАЗУВАЈ СЕ И ТОЛЕРИРАЈ СЕ  ЕДЕН СО ДРУГ

Согласно член 59, 60 и 61 од Законот за основно образование (Службен весник на РСМ бр.161 од 5.8.2019 година) уписот ќе се врши во месец мај, 2021 година - Право на упис во прво одделение имаат деца родени 2015 година, односно оние кои до 31.01.2022 година ќе наполнат 6 години, по поднесено барање од родител/старател; - Документите за упис во прво одделение може да се поднесат и по ...
Граѓаните од Кочани, ученици на Форумиот во заедницата се определија средствата од Швајцарската агенција за развој и соработка
Со цел зајакнување на капацитетите на волонтери Општинската организација на Црвен крст отвори два нови училишни клубови во
Турнир во ракомет во хумнитарни цели се одржа во саботата во салата на ОУ „Никола Карев“, во организација на ОУ „Малина Попиванова“. Овој спортски настан целосно и беше посветен на
turnir-ekologija
peacecorps
 
 
logo-programa
 

ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА ПРИ ОУ МАЛИНА ПОПИВАНОВА

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692