Ерасмус+

Професорите од ОУ Малина Попиванова Кочани, работеа на преводот на билтенот „Цели за одржлив развој за ученици“ Го објавуваме првиот билтен за проектот Sustainable Development Goals for Pupils ( Цели за одржлив развој за ученици). Проектот има за цел да дизајнира и развие материјали за 
Read more
Во среда, на 22.03.2023 год. наставници од ООУ „Малина Попиванова” присуствуваа на првиот состанок за проектот Sustainable Development Goals for Pupils (SDGfP) кој беше одржан во Скопје. Домаќин на почетниот состанок беше организацијата Еко Логик од Скопје, а на истиот присуствуваа и основни училишта и 
Read more