Author: Goran Kotevski

Професорите од ОУ Малина Попиванова Кочани, работеа на преводот на билтенот „Цели за одржлив развој за ученици“ Го објавуваме првиот билтен за проектот Sustainable Development Goals for Pupils ( Цели за одржлив развој за ученици). Проектот има за цел да дизајнира и развие материјали за 
Read more
Во среда, на 22.03.2023 год. наставници од ООУ „Малина Попиванова” присуствуваа на првиот состанок за проектот Sustainable Development Goals for Pupils (SDGfP) кој беше одржан во Скопје. Домаќин на почетниот состанок беше организацијата Еко Логик од Скопје, а на истиот присуствуваа и основни училишта и 
Read more
Општина Кочани, Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата и Одделението за внатрешни работи Кочани, деновиве, во основните училишта „Св. Кирил и Методиј“ и „Малина Попиванова“ реализираа едукативни активности чија цел е поголемо знаење кај децата заради нивна заштита како учесници во сообраќајот. На 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more
Bold design, innovative features, developed for education/academic websites. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla onsequat massa quis enim. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumquer nihil impedit quo 
Read more