SJ Univer - шаблон joomla Продвижение

ПО ТРЕТТ ПАТ СТАТУС НА ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ ЗА ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА ,, КОЧАНИ

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
ПО ТРЕТТ ПАТ СТАТУС НА ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ ЗА ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА ,, КОЧАНИ

На традиционалниот Еко самит кој се одржа на ден 10.11.2017 год во конкуренција на над 300 Основни училишта ОУ ,, Малина Попиванова ,, Кочани со исполнување на сите точки од предвидените еко активности по третт пат се здоби со статус на ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ .

На свеченото доделување на статусот ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ присуствуваа координаторот на еко програмата Здравка Охомуш и училишниот психолог Стојанчо Димитров .

Стекнувањето на статус на зелено знаме е обврска повеќе за реализација на еко активности во континуитет во ОУ ,, Малина Попиванова,, Кочани 

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692