SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Петок, 25 Декември 2015 00:00
3443 Hit
(1 Гласај)
ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА ,, КОЧАНИ ВИ ПОСАКУВА МНОГУ ЗДРАВЈЕ УСПЕХ И СРЕЌА ВО НОВАТА 2016 ГОД  БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ДОЧЕКАЈТЕ ГИ ВО МИР И СПОКОЈ

ДВД ОД ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Четврток, 24 Декември 2015 00:00
3487 Hit
(1 Гласај)

ОД СТРАНА НА ОРГАНИЗАТОРОТ НА ДЕТСКИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ,, МУЗИЧКИ БРАНОВИ , И СПОНЗОРОТ ,, ФИЛАДЕЛФИЈА ,, ДООЕЛ КОЧАНИ НА ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА,, СЕ ПОДАРЕНИ 36 ДВД ОД ФЕСТИВАЛОТ .

ДВД СЕ НАМЕНЕТИ ЗА УЧЕНИЦИ КОИ СЕ НАГРАДЕНИ И УЧЕНИЦИТЕ КОИ ПОКАЖУВААТ ПОСЕБЕН ИНТЕРЕС И УСПЕХ ВО УЧЕЊЕТО .

ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА УЧИЛИШЕН ОДБОР

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Четврток, 24 Декември 2015 00:00
3544 Hit
(4 гласови)

НА ДЕН 23.12.2015 ГОД НА СОСТАНОК НА СОВЕТ НАРОДИТЕЛИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ НА НЕПОСРЕДНО И ТАЈНО ГЛАСАЊЕ СЕ ИЗБРАНИ ДВА ЧЛЕНА НА УЧИЛИШЕН ОДБОР ОД РЕДОТ НА СОВЕТ НА РОДИТЕЛИ 

- јУЛИЈАНА ДИМИТРОВА 

- ДАНИЕЛ КРАЛЕВ 

НА ДЕН 24.12.2015 ГОД НА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНОЕ СЕ ИЗБРАНИ ПО ПАТ НА НЕПОСРЕДНО И ТАЈНО ГЛАСАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИ НА УЧИЛИШЕН ОДБОР ОД РЕДОТ НА НАСТАВНИОТ КАДАР 

- ВАСКА АПОСТОЛОВА

- МАРИЈА ИЛИЕВА

- ЛИЛЈАНА ДИМИТРОВА 

НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Вторник, 22 Декември 2015 00:00
3885 Hit
(1 Гласај)
Представници од ,, ЕКО ПАК ХИТ ,, Кочани  ги посетија учениците од паралелката со посебни образовни потреби подарувајки им новогодишни пакетчиња . Вакви посети по повод Новогодишните и Божиќните празници компанијата ,, ЕКО ПАК ХИТ,, неколку години наназад во континуитет ги реализира , училиштето изкажува благодарност за одвоеното време и посветеноста односно соработката со ,, ЕКО ПАК ХИТ ,, . 

НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Четврток, 17 Декември 2015 00:00
4031 Hit
(1 Гласај)

ТРАДИЦИОНАЛНО ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВ. НИКОЛА И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ГРУПАЦИЈАТА ,, ИНТ ,, КОЧАНИ  НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПАРАЛЕЛКИТЕ СО ПОСЕБНИ ОБРАЗОВНИ ПОТРЕБИ ИМ ПОДАРИЈА НОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ И ЛЦД ТЕЛЕВИЗОР .

БЛАГОДАРНОСТ ДО ГРУПАЦИЈАТА ,, ИНТ ,, ЗА КОНТИНУИРАНОТО ВНИМАНИЕ И ПОДРШКА !!

http://www.int.com.mk

СОСТАНОК НА УЧЕНИЧКА ЗАЕДНИЦА

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Среда, 16 Декември 2015 00:00
3635 Hit
(1 Гласај)

УЧЕНИЧКАТА ЗАЕДНИЦА ЕДНАШ МЕСЕЧНО ОДРЖУВА РЕДОВНИ СОСТАНОЦИ НА КОИ МСЕ РАЗГОВАРА ЗА ТЕКОВНИ ПРАШАЊА ИНИЦИЈАТИВИ ПРЕДЛОЗИ .

УЧЕНИЦИТЕ ПРЕКУ СВОИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО УЧЕНИЧКАТА ЗАЕДНИЦА УЧЕСТВУВААТ АКТИВНО ВО ГРАДЕЊЕТО НА ПРИОРИТЕТИТЕ НА УЧИЛИШТЕТО  

ДОНАЦИЈА ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Среда, 16 Декември 2015 00:00
3423 Hit
(1 Гласај)

СЕМЕЈСТВОТО ЏИДРОВИ ДОНИРАШЕ ОКОЛУ 50-тина ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД ДОМАШНАТА БИБЛИОТЕКА НА БИБЛИОТЕКАТА ВО ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА,, КОЧАНИ .

СО ОВАА ДОНАЦИЈА БИБЛИОТЕКАТА ВО УЧИЛИШТЕТО ГО ПРОДОЛЖУВА КОНТИНУИТЕТОТ НА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ФОНДОТ НА ЛЕКТИРИ И КНИГИ КОЈ СЕ ПРИБЛИЖУВА ДО 5000 НАСЛОВИ .

бЛАГОДАРНОСТ ДО СЕМЕЈСТВОТО ЏИДРОВИ 

 

ДОНАЦИЈА ОД СЕМЕЈСТВО НАСТЕВСКИ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Вторник, 15 Декември 2015 00:00
3541 Hit
(1 Гласај)

Бранка и Лазар Настевски во континуитет го подржуваат училиштето ,, Малина Попиванова,,  на различн начини и форми . Овојпат донираа маса за персонален сметач .

Голема благодарност од учениците за континуираната подршка од семејството Настевски  

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692