SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ

ДОНАЦИЈА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕР

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Вторник, 01 Март 2016 00:00
3539 Hit
(1 Гласај)

Ромски ресурсен центар донираше на ОУ ,, Малина Попиванова ,, Кочани . преку локалниот партнер невладина организација ,, АВЕНА ,, односно претседателот Драганчо Георгиев ласерски принтер Herox Phaser 3020 за потребите на училиштето односно проектот,, Туторска подршка на ученици Роми кои учат во основното образование во Република Македонија 

Партнери во проектот се уште и  РДДА ,, Сонце ,, тетово и  Министерство за образование и наука , финансиер на проектот е Ромски едукативен фонд и Министерство за образование и наука на Република Македонија 

ПРЕЗЕНТАЦИЈА - НИКОТИНОМАНИЈА

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Вторник, 23 Февруари 2016 00:00
3529 Hit
(1 Гласај)
Во соработка со МВР во ОУ ,, Малина Попиванова ,, Кочани започнаа презентациите за превенција од никотиноманија , на презентацијата предходеше обука на ученици од училиштето кои вршат десиминација на учениците од 5-9 одд . Презентациите согласно акциониот план на училиштето ќе траат до Април  2016 год  

ПРЕПОРАКИ ГРИП

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Среда, 27 Јануари 2016 00:00
3246 Hit
(1 Гласај)

ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ НА ВИРУСНИ ЗАБОЛУВАЊА - ГРИП НА УЧЕНИЦИТЕ КАКО ПРЕВЕНТИВА ИМ СЕ ПРЕПОРАЧУВА 

- ЧЕСТО МИЕЊЕ НА РАЦЕТЕ ПОСЕБНО ПРЕД ЈАДЕЊЕ 

- ИЗБЕГНУВАЊЕ НА ЗАТВОРЕНИ ПРОСТОРИИ 

- КОНЗУМИРАЊЕ НА ХРАНА БОГАТА СО ВИТАМИН Ц 

- ГОЛЕМИОТ ОДМОР ДА СЕ КОРИСТИ ЗА ПРЕСТОЈ НА СВЕЖ И ЧИСТ ВОЗДУХ , ДЕЖУРНИТЕ УЧЕНИЦИ ДА ГИ ПРОВЕТРУВААТ УЧИЛНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГОЛЕМИОТ ОДМОР , ОВАА АКТИВНОСТ ЌЕ ЈА СПРОВЕДУВААТ И КОНТРОЛИРААТ ДЕЖУРНИТЕ НАСТАВНИЦИ 

- НАСТAВНИОТ КАДАР КАЈ СЕКОЈ УЧЕНИК КАЈ КОЈ ЌЕ ПРИМЕТИ СИМПТОМИ НА ГРИП ДА МУ ПРЕПОРАЧА ПОСЕТА НА ЛЕКАР И ЛЕКУВАЊЕ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ ОДНОСНО ДА НЕ ДОАЃА НА УЧИЛИШТЕ 

- ТЕХНИЧКИОТ ПЕРСОНАЛ СЕ ЗАДОЛЖУВА НА СЕКОЈ ОДМОР ДА ВРШИ ТРЕТИРАЊЕ НА САНИТАРНИТЕ ЧВОРОВИ И ХОДНИЦИТЕ СО СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА И ДА ОБЕЗБЕДИ ВО КОНТИНУИТЕТ ПРИСТАПНОСТ НА УЧЕНИЦИТЕ ДО ТЕЧЕН САПУН ЗА МИЕЊЕ НА РАЦЕ  

ДЕДО МРАЗ ГИ ПОСЕТИ ПРВООДДЕЛЕНЦИТЕ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Вторник, 29 Декември 2015 00:00
3633 Hit
(1 Гласај)

ДЕДО МРАЗ ГИ ПОДЕЛИ НА СЕКОЈ УЧЕНИК ОД ПРВО ОДЕЛЕНИЕ  НОВОГОДИШНИТЕ ПАКЕТЧИЊА .

нОВОГОДИШНИТЕ ПАКЕТЧИЊА СЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА КОЧАНИ А ИДЕЈАТА ЗА ПОСЕТА НА ДЕДО МРАЗ Е РЕАЛИЗИРАНА ВО ДОГОВОР СО НАСТАВНИЦИТЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ дИВНА СИМЕОНОВА ФОРА САВЕВА И СТАНОЈКА ДАНИЛОВА И РОДИТЕЛИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ . 

Интернационален натпревар „Дабар 2015“

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Понеделник, 28 Декември 2015 00:00
4985 Hit
(2 гласови)
Од 23-27 Ноември 2015 год. во нашето училиште за учениците од третто до деветто одделение се спроведе Интернационален натпревар „Дабар 2015“ организиран од Здружението на информатичари на Македонија, со цел промовирање на информатиката, сродните науки и алгоритамиското размислување на учениците. Натпреварот во ОУ ,, Малина Попиванова,,  го реализираше наставник по Информатика Сања Тодорова .  Сите учесници ќе добијат сертификати, а резултатите се следни:

3 одделение

1.

Nikola Filipov

23-11-2015, во 08:09

                   

10 поени

2.

Sandra Dimitrova

23-11-2015, во 09:17

                   

60 поени

3.

Angela Kitanova

23-11-2015, во 09:17

                   

40 поени

4.

Matej Naunov

23-11-2015, во 09:17

                   

10 поени

5.

David Stoikov

23-11-2015, во 09:17

                   

10 поени

6.

Jovana.Kraleva

23-11-2015, во 09:18

                   

50 поени

7.

Ana Gorgievska

23-11-2015, во 09:18

                   

50 поени

8.

Silvija Karova

23-11-2015, во 09:18

                   

20 поени

9.

Goksen Aliov

23-11-2015, во 09:19

                   

10 поени

10.

Emre Demirov

23-11-2015, во 09:19

                   

40 поени

11.

Matej Georgiev

23-11-2015, во 09:19

                   

10 поени

12.

Adam Mitrevski

23-11-2015, во 09:19

                   

10 поени

13.

Damjan Trenkov

23-11-2015, во 09:19

                   

50 поени

14.

Muzafer Saidov

23-11-2015, во 09:20

                   

70 поени

15.

Guksen Aliov

23-11-2015, во 09:30

                   

10 поени

16.

Matej Georgiev (*)

23-11-2015, во 09:34

                   

20 поени

17.

Katerina Andova

23-11-2015, во 16:05

                   

30 поени

18.

Kristijan Paunov

23-11-2015, во 16:07

                   

5 поени

19.

Veronika Adonova

24-11-2015, во 09:19

                   

30 поени

20.

Melita Stefanova

24-11-2015, во 10:02

                   

10 поени

21.

Ana Fatal

24-11-2015, во 10:02

                   

20 поени

22.

Marko Zahariev

24-11-2015, во 10:04

                   

10 поени

23.

Metodi Karanfilovski

24-11-2015, во 10:04

                   

30 поени

24.

Metodi Karanfilovski (*)

24-11-2015, во 10:04

                   

5 поени

25.

Elizabeta Tanevska

24-11-2015, во 10:05

                   

30 поени

26.

Melanija Pacemska

24-11-2015, во 10:05

                   

50 поени

27.

Mirjana Pacemska

24-11-2015, во 10:05

                   

30 поени

28.

Elena Gorgieva

24-11-2015, во 10:05

                   

50 поени

29.

Evdokija Mitkova

24-11-2015, во 10:05

                   

60 поени

30.

Jordan Jordanovski

24-11-2015, во 10:05

                   

5 поени

31.

Jordan Jordanovski (*)

24-11-2015, во 10:05

                   

20 поени

32.

Elena Stojanova

24-11-2015, во 10:05

                   

20 поени

33.

Iva Trifunova

24-11-2015, во 10:05

                   

20 поени

34.

Goran Nikolov

24-11-2015, во 10:05

                   

30 поени

35.

Goran Nikolov (*)

24-11-2015, во 10:05

                   

5 поени

36.

Vasil Petrov

24-11-2015, во 10:06

                   

50 поени

37.

Elizabeta Tanevska (*)

24-11-2015, во 10:26

                   

70 поени

38.

Gizela Sefedimova

24-11-2015, во 10:46

                   

30 поени

39.

Viktorija Ristova

24-11-2015, во 10:46

                   

10 поени

40.

Arianna Sandova

24-11-2015, во 10:47

                   

20 поени

41.

Ivana Milovanova

24-11-2015, во 10:47

                   

30 поени

42.

Simona Tanevska

24-11-2015, во 10:48

                   

10 поени

43.

Hristina Velickova

24-11-2015, во 10:48

                   

20 поени

44.

Valeri Stoimenovski

24-11-2015, во 10:48

                   

10 поени

45.

Matej Krstov

24-11-2015, во 10:48

                   

30 поени

46.

Angela Gorgieva

24-11-2015, во 10:49

                   

50 поени

47.

Ahmed Ibraimoski

24-11-2015, во 10:49

                   

30 поени

48.

Ana Nikolova

24-11-2015, во 10:50

                   

40 поени

49.

Marija Stojanova

24-11-2015, во 11:23

                   

30 поени

50.

Iva Sitnovska

24-11-2015, во 11:23

                   

30 поени

51.

Jana Stojanova

24-11-2015, во 11:23

                   

10 поени

52.

Luka Velkov

24-11-2015, во 11:24

                   

20 поени

53.

Tamara Gorgeva

24-11-2015, во 11:24

                   

20 поени

54.

Dario Efremov

24-11-2015, во 11:24

                   

20 поени

55.

Ace Karov

24-11-2015, во 11:24

                   

20 поени

56.

Simon Danev

24-11-2015, во 11:25

                   

20 поени

57.

Tomas Stojcev

24-11-2015, во 11:28

                   

30 поени

58.

Angela Tanevska

24-11-2015, во 11:29

                   

20 поени

59.

Makfire Demiri

24-11-2015, во 11:33

                   

30 поени4 одделение

60.

Cetin Jusinov

23-11-2015, во 07:52

                   

10 поени

61.

David Krstov

23-11-2015, во 07:52

                   

70 поени

62.

Hristijan Tasov

23-11-2015, во 07:52

                   

20 поени

63.

Stefan Stoilov

23-11-2015, во 07:52

                   

30 поени

64.

Lina Krstova

23-11-2015, во 07:52

                   

50 поени

65.

Gumis Salieva

23-11-2015, во 07:52

                   

20 поени

66.

Ljubomir Ignatov

23-11-2015, во 07:52

                   

50 поени

67.

Ирем Саидова

23-11-2015, во 07:52

                   

20 поени

68.

Jovan Angelov

23-11-2015, во 07:52

                   

20 поени

69.

Viljam Angelov

23-11-2015, во 07:54

                   

40 поени

70.

Darko Nakov

23-11-2015, во 07:54

                   

60 поени

71.

Stefanija Stoilova

23-11-2015, во 07:54

                   

5 поени

72.

Stefanija Stoilova (*)

23-11-2015, во 07:54

                   

5 поени

73.

Kiril Stoilkov

23-11-2015, во 07:54

                   

40 поени

74.

Eleonora Manasiova

23-11-2015, во 07:54

                   

50 поени

75.

Stefani Saneva

23-11-2015, во 07:55

                   

40 поени

76.

Nikola Spirov

23-11-2015, во 07:55

                   

20 поени

77.

Tijana Damjanova

23-11-2015, во 07:58

                   

50 поени

78.

Kadir Asanov

23-11-2015, во 08:06

                   

5 поени

79.

Evgenij Stoimenov Josifovski

23-11-2015, во 08:10

                   

50 поени

80.

Stefani Saneva (*)

23-11-2015, во 08:16

                   

70 поени

81.

Nenad Postolov

24-11-2015, во 08:24

                   

40 поени

82.

Nenad Maksimov

24-11-2015, во 08:25

                   

20 поени

83.

David Efremov

24-11-2015, во 08:25

                   

20 поени

84.

Filip Tasov

24-11-2015, во 08:26

                   

30 поени

85.

Dario Trifunov

24-11-2015, во 08:26

                   

40 поени

86.

Stefanija Pavlova

24-11-2015, во 08:27

                   

30 поени

87.

Melani Velkova

24-11-2015, во 08:27

                   

20 поени

88.

Imrihan Bilalova

24-11-2015, во 08:28

                   

40 поени

89.

Bahar Bilalova

24-11-2015, во 08:28

                   

30 поени

90.

Emanuel Mitevski

24-11-2015, во 08:29

                   

30 поени

91.

Birdal Muaremov

24-11-2015, во 08:29

                   

40 поени

92.

Nikola Atanasovt

24-11-2015, во 08:30

                   

60 поени

93.

Ivana Mircevska

24-11-2015, во 08:32

                   

20 поени

94.

Marijana Gorgieva

24-11-2015, во 08:32

                   

20 поени

95.

Ana Petkvska

24-11-2015, во 08:32

                   

10 поени

96.

Aleksandra Miladinova

24-11-2015, во 08:32

                   

5 поени

97.

Kristijan Stoicovski

24-11-2015, во 08:34

                   

5 поени

98.

Simona Nikolova

24-11-2015, во 08:34

                   

20 поени

99.

Antonio Janosevik

24-11-2015, во 08:36

                   

60 поени

100.

Aleksandra Miladinova (*)

24-11-2015, во 08:39

                   

50 поени

101.

Kristijan Stoicovski (*)

24-11-2015, во 08:40

                   

20 поени

102.

Ana Petkovska

24-11-2015, во 08:42

                   

40 поени

103.

Marijana Gorgieva

24-11-2015, во 08:43

                   

40 поени

104.

Ivana Mircevska

24-11-2015, во 08:45

                   

70 поени

105.

Nikola Andov

24-11-2015, во 09:17

                   

20 поени

106.

Tihomir Jovanovski

24-11-2015, во 09:19

                   

30 поени

107.

Martina Demjanova

24-11-2015, во 09:20

                   

40 поени

108.

Sojkan Aliov

24-11-2015, во 09:20

                   

20 поени

109.

Eleonora Dimitrijeva

24-11-2015, во 09:20

                   

5 поени

110.

Sandra Gorgieva

24-11-2015, во 09:20

                   

40 поени

111.

Meri Stamenova

24-11-2015, во 09:20

                   

50 поени

112.

Manuela Angelova

24-11-2015, во 09:20

                   

30 поени

113.

Petar Nikolov

24-11-2015, во 09:21

                   

40 поени

114.

Filip Metodiev

24-11-2015, во 09:21

                   

40 поени

115.

Aleks Andov

24-11-2015, во 09:22

                   

10 поени

116.

David Trencev

24-11-2015, во 09:23

                   

50 поени

117.

Filip Georgiev

24-11-2015, во 09:23

                   

20 поени

118.

Aleksandar Dimitrijev

24-11-2015, во 09:24

                   

20 поени5 одделение

119.

Daniel Dimitrovski

23-11-2015, во 09:58

                   

30 поени

120.

Kristijan Kitanov

23-11-2015, во 09:58

                   

20 поени

121.

Goce Mitevski

23-11-2015, во 09:59

                   

20 поени

122.

Raman Rusenov

23-11-2015, во 09:59

                   

20 поени

123.

Patrik Iliev

23-11-2015, во 09:59

                   

40 поени

124.

Kristijan Nacev

23-11-2015, во 09:59

                   

20 поени

125.

Cejxan Ibaimocki

23-11-2015, во 09:59

                   

40 поени

126.

Blagoj Minov

23-11-2015, во 09:59

                   

10 поени

127.

Викторија Постолова

23-11-2015, во 10:00

                   

5 поени

128.

Антонела Стојановска

23-11-2015, во 10:00

                   

5 поени

129.

Sofija Dameska

23-11-2015, во 10:00

                   

40 поени

130.

Tomislav Mitrev

23-11-2015, во 10:00

                   

10 поени

131.

Ivanadonceva

23-11-2015, во 10:00

                   

70 поени

132.

Stefani Jankulova

23-11-2015, во 10:00

                   

5 поени

133.

Stefani Jankulova (*)

23-11-2015, во 10:00

                   

50 поени

134.

Stefani Jankulova (*)

23-11-2015, во 10:00

                   

5 поени

135.

Stefani Jankulova (*)

23-11-2015, во 10:00

                   

5 поени

136.

Stefani Jankulova (*)

23-11-2015, во 10:00

                   

5 поени

137.

Teodora Velkova

23-11-2015, во 10:00

                   

40 поени

138.

Jovana Antonova

23-11-2015, во 10:01

                   

40 поени

139.

Durak Demirov

23-11-2015, во 10:01

                   

30 поени

140.

Daniela Moneva

23-11-2015, во 10:01

                   

50 поени

141.

Andrej Petkov

23-11-2015, во 10:01

                   

20 поени

142.

Antonela Stojanovska

23-11-2015, во 10:03

                   

60 поени

143.

Викторија Постолова (*)

23-11-2015, во 10:04

                   

40 поени

144.

Pavel Gjorgjievski

23-11-2015, во 10:43

                   

10 поени

145.

Ljupce Belogaski

23-11-2015, во 10:44

                   

50 поени

146.

Ivan Stanojev

23-11-2015, во 10:44

                   

50 поени

147.

Mihail Velinov

23-11-2015, во 10:45

                   

20 поени

148.

Bojan Stojanov

23-11-2015, во 10:45

                   

30 поени

149.

Andrej Mитрев

23-11-2015, во 10:45

                   

60 поени

150.

Apostol Danilof

23-11-2015, во 10:45

                   

40 поени

151.

David Mihajlovski

23-11-2015, во 10:45

                   

30 поени

152.

Ivan Ivanov

23-11-2015, во 10:46

                   

50 поени

153.

Stefanija Borisova

23-11-2015, во 10:46

                   

50 поени

154.

Irena Karova

23-11-2015, во 10:46

                   

20 поени

155.

Tanja Josifova

23-11-2015, во 10:46

                   

60 поени

156.

Nena Ivanova

23-11-2015, во 10:46

                   

20 поени

157.

Jana Petrova

23-11-2015, во 10:47

                   

50 поени

158.

Melani Josifova

23-11-2015, во 10:47

                   

60 поени

159.

Sebastijan Omerov

23-11-2015, во 10:47

                   

40 поени

160.

Anastasija Mitevska

23-11-2015, во 10:48

                   

20 поени

161.

Sejde Azizova

23-11-2015, во 10:48

                   

40 поени

162.

Ana Petkova

23-11-2015, во 11:24

                   

10 поени

163.

Simona Gocevska

23-11-2015, во 11:24

                   

20 поени

164.

Eser Sabanov

23-11-2015, во 11:24

                   

20 поени

165.

Firdes Memedova

23-11-2015, во 11:25

                   

50 поени

166.

Pane Anastasov

23-11-2015, во 11:25

                   

20 поени

167.

Daniel Miladinov

23-11-2015, во 11:25

                   

30 поени

168.

Anastasija Taysanova

23-11-2015, во 11:25

                   

40 поени

169.

Sara Mitevska

23-11-2015, во 11:25

                   

10 поени

170.

Martin Petrusev

23-11-2015, во 11:25

                   

50 поени

171.

Damjan Velkov

23-11-2015, во 11:25

                   

50 поени

172.

Sejdo Muaremov

23-11-2015, во 11:25

                   

20 поени

173.

Matej Sokolovski

23-11-2015, во 11:25

                   

30 поени

174.

Vasil Angelov

23-11-2015, во 11:25

                   

30 поени

175.

Nenad Atanasov

23-11-2015, во 11:26

                   

10 поени

176.

Nikola Ristov

23-11-2015, во 11:26

                   

50 поени

177.

Petar Nikolov

23-11-2015, во 11:26

                   

20 поени

178.

Iva Karanfilova

23-11-2015, во 11:27

                   

10 поени

179.

Angela Davitkova

23-11-2015, во 11:27

                   

40 поени

180.

Monika Nikolova

23-11-2015, во 11:27

                   

20 поени

181.

Veronika Krstova

23-11-2015, во 11:29

                   

50 поени

182.

Goce Nasebn

23-11-2015, во 11:29

                   

10 поени

183.

Monika Nikolova

23-11-2015, во 11:39

                   

60 поени

184.

Veronika Krstova (*)

23-11-2015, во 11:58

                   

5 поени

185.

Veronika Krstova (*)

23-11-2015, во 11:59

                   

50 поени

186.

Anastasija Taysanova (*)

23-11-2015, во 11:59

                   

50 поени6 одделение

187.

Filip Andov

24-11-2015, во 17:02

                   

40 поени

188.

Done Gorgiev

24-11-2015, во 17:02

                   

20 поени

189.

Mario Eftimov

24-11-2015, во 17:02

                   

40 поени

190.

Pavelivanov

24-11-2015, во 17:03

                   

30 поени

191.

Martin Mitevski

24-11-2015, во 17:03

                   

20 поени

192.

Leonid Stoilovski

24-11-2015, во 17:03

                   

30 поени

193.

Ceren Demirova

24-11-2015, во 17:03

                   

30 поени

194.

Bojan Georgiev

24-11-2015, во 17:03

                   

30 поени

195.

Hristijan Stojanov

24-11-2015, во 17:03

                   

60 поени

196.

Angela Kraleva

24-11-2015, во 17:04

                   

60 поени

197.

Hristina Krstova

24-11-2015, во 17:04

                   

50 поени

198.

Jovana Bogdanova

24-11-2015, во 17:04

                   

30 поени

199.

Martina Karova

24-11-2015, во 17:04

                   

20 поени

200.

Martina Trifunova

24-11-2015, во 17:04

                   

40 поени

201.

Lucija Andonova

24-11-2015, во 17:05

                   

20 поени

202.

Tamara Kitanova

24-11-2015, во 17:05

                   

10 поени

203.

David Pecov

24-11-2015, во 17:07

                   

80 поени

204.

Martina Karova

24-11-2015, во 17:21

                   

30 поени

205.

Petar Mitov

25-11-2015, во 16:26

                   

30 поени

206.

Marija Nikolova

25-11-2015, во 16:26

                   

30 поени

207.

Sandra Karova

25-11-2015, во 16:26

                   

10 поени

208.

Павел Гошев

25-11-2015, во 16:26

                   

30 поени

209.

Ivan Antov

25-11-2015, во 16:28

                   

60 поени

210.

Borce Nikilov

25-11-2015, во 16:28

                   

30 поени

211.

Igbal Saidova

25-11-2015, во 16:28

                   

40 поени

212.

Ana Marija Stankovska

25-11-2015, во 16:28

                   

20 поени

213.

Ana Atanasova

25-11-2015, во 16:29

                   

40 поени

214.

David Krstov

25-11-2015, во 16:29

                   

40 поени

215.

Sara Gorgieva

25-11-2015, во 16:30

                   

40 поени

216.

Tea Stefanova

25-11-2015, во 16:30

                   

30 поени

217.

Sandra Karova (*)

25-11-2015, во 16:32

                   

50 поени

218.

Ani Cvetanov

25-11-2015, во 16:32

                   

10 поени

219.

Nikola Maksimov

25-11-2015, во 16:33

                   

30 поени

220.

Antonia Mitreva

25-11-2015, во 16:33

                   

50 поени7 одделение

221.

Nenad Atanasov

24-11-2015, во 15:38

                   

40 поени

222.

Robert Stojanov

24-11-2015, во 15:38

                   

40 поени

223.

Tomas Zlatkov

24-11-2015, во 15:38

                   

40 поени

224.

Ана Вангелова

24-11-2015, во 15:39

                   

40 поени

225.

Natalija Filipova

24-11-2015, во 15:39

                   

30 поени

226.

Anastasija Spasova

24-11-2015, во 15:39

                   

40 поени

227.

Ana Georgieva

24-11-2015, во 15:39

                   

40 поени

228.

Bojana Lazarova

24-11-2015, во 15:39

                   

60 поени

229.

Iva Tausanova

24-11-2015, во 15:39

                   

30 поени

230.

Martina Stoikova

24-11-2015, во 15:39

                   

40 поени

231.

Ана Крстова

24-11-2015, во 15:39

                   

30 поени

232.

Darko Zlatkov

24-11-2015, во 15:39

                   

50 поени

233.

Нина Зарова

24-11-2015, во 15:39

                   

30 поени

234.

Suncica Angelova

24-11-2015, во 15:40

                   

30 поени

235.

Hristijan Krstov

24-11-2015, во 15:41

                   

30 поени

236.

Nikolco Todorov

24-11-2015, во 15:41

                   

30 поени

237.

Bojan Velinov

24-11-2015, во 15:41

                   

40 поени

238.

Bozidar Mitev

24-11-2015, во 15:41

                   

60 поени

239.

Stojance Trencev

24-11-2015, во 15:44

                   

40 поени

240.

Eren Jusinov

24-11-2015, во 15:47

                   

20 поени

241.

Teodora Saneva

27-11-2015, во 16:25

                   

30 поени

242.

Сара Стојилкова

27-11-2015, во 16:25

                   

40 поени

243.

Leonid Paunov

27-11-2015, во 16:26

                   

40 поени8 одделение

244.

Наталија Митева

25-11-2015, во 17:11

                   

30 поени

245.

Mila Velkova

25-11-2015, во 17:11

                   

30 поени

246.

Petar Belogaski

25-11-2015, во 17:12

                   

40 поени

247.

Filip Stoimenov

25-11-2015, во 17:13

                   

30 поени

248.

Viktorija Risteska

25-11-2015, во 17:15

                   

60 поени

249.

Dragan Jankulov

25-11-2015, во 17:29

                   

5 поени

250.

Ilina Petrova

25-11-2015, во 17:30

                   

30 поени

251.

Alen Jangelov

25-11-2015, во 17:34

                   

30 поени

252.

Katerina Stoilova

25-11-2015, во 17:35

                   

30 поени

253.

David Iliev

25-11-2015, во 17:42

                   

10 поени

254.

Blagoja Angelov

25-11-2015, во 17:47

                   

50 поени

255.

Anastasija Mitkova

25-11-2015, во 17:48

                   

20 поени

256.

Alen Jangelov (*)

25-11-2015, во 18:06

                   

30 поени9 одделение

257.

Kristijan Anakijev

23-11-2015, во 15:34

                   

50 поени

258.

Viktor Atanasov

23-11-2015, во 15:34

                   

70 поени

259.

Kristijan Paunov

23-11-2015, во 15:34

                   

20 поени

260.

Georgij Petrov

23-11-2015, во 15:34

                   

60 поени

261.

Hristo Mihajlov

23-11-2015, во 15:34

                   

40 поени

262.

Nenad Vangelov

23-11-2015, во 15:34

                   

40 поени

263.

Katerina Andova

23-11-2015, во 15:34

                   

20 поени

264.

Aleksandar Gligorovski

23-11-2015, во 15:35

                   

40 поени

265.

Radmila Maksimova

23-11-2015, во 15:36

                   

40 поени

266.

Miroslav Jangelov

23-11-2015, во 15:36

                   

30 поени

267.

Sinisa Georgiev

23-11-2015, во 15:36

                   

20 поени

268.

Andrej Jordanov

23-11-2015, во 15:36

                   

70 поени

269.

Nikola Trendafilov

23-11-2015, во 15:37

                   

30 поени

270.

Megi Velkova

23-11-2015, во 15:39

                   

30 поени

271.

Jana Ignatova

24-11-2015, во 16:15

                   

60 поени

272.

Filip Velkov

24-11-2015, во 16:15

                   

50 поени

273.

Aleksandar Conev

24-11-2015, во 16:16

                   

50 поени

274.

Filip Manasiev

24-11-2015, во 16:16

                   

70 поени

275.

Baze Dimitrov

24-11-2015, во 16:16

                   

30 поени

276.

Anastasija Doneva

24-11-2015, во 16:16

                   

50 поени

277.

Ванчо Манасиев

24-11-2015, во 16:16

                   

40 поени

278.

Monika Todorova

24-11-2015, во 16:16

                   

60 поени

279.

Ana Mitrova

24-11-2015, во 16:16

                   

20 поени

280.

Valerija Jankulova

24-11-2015, во 16:16

                   

30 поени

281.

Martin Arizankoski

24-11-2015, во 16:16

                   

20 поени

282.

Tamara Trajcova

24-11-2015, во 16:16

                   

60 поени

283.

Ana Danevska

24-11-2015, во 16:16

                   

70 поени

284.

Александра Данилова

24-11-2015, во 16:17

                   

40 поени

285.

Elena Borisova

24-11-2015, во 16:17

                   

60 поени

286.

Јована Манева

24-11-2015, во 16:17

                   

20 поени

287.

Andrej Georgiev

24-11-2015, во 17:50

                   

60 поени

288.

Павел Крстов

24-11-2015, во 17:50

                   

10 поени

289.

Blagica Hristoska

24-11-2015, во 17:50

                   

50 поени

290.

Hristina Manceva

24-11-2015, во 17:50

                   

10 поени

291.

Angela Cvetkova

24-11-2015, во 17:50

                   

20 поени

292.

Sanela Nikolova

24-11-2015, во 17:50

                   

30 поени

293.

Симон Атанасов

24-11-2015, во 17:50

                   

70 поени

294.

Veronika Dimitrova

24-11-2015, во 17:50

                   

50 поени

295.

Мартин Димитров

24-11-2015, во 17:50

                   

40 поени

296.

Nikola Gorgiev

24-11-2015, во 17:51

                   

50 поени

297.

Ivana Nikolova

24-11-2015, во 17:51

                   

60 поени

298.

Javorka Velkova

24-11-2015, во 17:51

                   

10 поени

299.

Бобананакиев

24-11-2015, во 17:51

                   

40 поени

300.

Nikola Dejanov

24-11-2015, во 17:53

                   

40 поени

НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ОД ЦРВЕН КРСТ И ЕВН

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Понеделник, 28 Декември 2015 00:00
3453 Hit
(1 Гласај)
ВО СОРОБАТКО И ПОДРШКА НА ЕВН И ЦРВЕН КРСТ ПО ПОВОД НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ И АКЦИЈАТА ,, ДА СПОДЕЛИМЕ РАДОСТ ,, ВО ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА ,, СЕ ПОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПОДАРОЦИ 

ЗИМСКИ РАСПУСТ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Понеделник, 28 Декември 2015 00:00
3494 Hit
(1 Гласај)

СЕ ИЗВЕСТУВААТ УЧЕНИЦИТЕ ДЕКА НА 29.12.2015  ( ВТОРНИК  ) ЗАВРШУВА ПРВОТО ПОЛУГОДИЕ И ЗАПОЧНУВА ЗИМСКИОТ РАСПУСТ КОЈ ЌЕ ТРАЕ ДО 20.01.2016 ГОД .

ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ ЗАПОЧНУВА НА 21.01.2016 ГОД ( ЧЕТВРТОК ) СО ИСТОТО СМЕНСКО РАБОТЕЊЕ СО КОЕ ЗАВРШИ ПРВОТО ПОЛУГОДИЕ 

НА УЧЕНИЦИТЕ ИМ ПОСАКУВАМЕ УБАВ ЗИМСКИ ЗИМСКИ РАСПУСТ 

ДОБРИОТ УЧИТЕЛ

Објавено во ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Петок, 25 Декември 2015 00:00
3318 Hit
(1 Гласај)

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692