SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ПАТРОН ПРАЗНИК-30 ГОД ОД ПОСТОЕЊЕТО НА УЧИЛИШТЕТО

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
ПАТРОН ПРАЗНИК-30 ГОД ОД ПОСТОЕЊЕТО НА УЧИЛИШТЕТО
ОУ ,, Малина Попиванова ,, го одбележа патрониот празник 30 год од постоењето на училиштето со одржување на Академија , изложба на изработки на учениците со посебни потреби на тема Велигден , положување на цвеќе на бистата на патронот , литературно читање по објавениот литературен конкурс и организирање на кампања против пушењето по повод денот на здравјето . На ова предходеше Општински натпревар во ПИНГ ПОНГ .

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692