SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)
НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА

НОВОГОДИШНА ПРЕТСТАВА 2014 - учениците од ОУ ,, Малина Попиванова ,, со своите ментори од прво, второ , третто , четврто одделение, училишниот хор и оркестар , Драмската секција и училишниот тим одговорен за реализација, подготвија Новогодишна претстава со времетрање од 50 мин во два термина од 15.00 и 18 00 часот.

Претставата од 15.00 беше за учениците , од 18 00 претставата беше организирана за родителите и возрасните 

Собраните финансиски средства ќе се употребат за ставање во функција на разгласот во училиштето 

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692