SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ЗОНТА ВЕЛИ НЕ НА НАСИЛСТВОТО ....

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
ЗОНТА ВЕЛИ НЕ НА НАСИЛСТВОТО ....
Учениците од 9-тите одделенија од ОУ Малина Попиванова Кочани и Здружение ЕДНАКВИ ЗА СИТЕ Кочани, денес беа дел од кампањата Зонта Вели НЕ на Насилството преку проектот Женски Автобус, со подршка на УСАИД и симболично во портокалова боја учествуваа во карванот и го покажаа активизмот против насилството

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692