SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ЕКО САМИТ

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
ЕКО САМИТ

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ  АМБАСАДАТА НА ШВАЈЦАРИЈА  И НЕВЛАДИНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ,, ОХО ,, СЕ ОДРЖА ЕКО САМИТ НА КОЈ БЕА СВЕЧЕНО ДОДЕЛЕНИ НА УЧИЛИШТЕТА ЗЕЛЕНО, СРЕБРЕНО, БРОНЗЕНО НИВО .

ОУ ,, МАЛИНА ПОПИВАНОВА Е МЕЃУ 21 ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ОД РЕПУБЛИКАТА  КОЕ СОГЛАСНО ИСПОЛНУВАЊЕТО НА СИТЕ ТОЧКИ ОД ЕКО СТАНДАРДИТЕ  СЕ ЗДОБИ СО СТАТУС ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ .

зЕЛЕНОТО ЗНАМЕ ОД СТРАНА НА АМБАСАДОРОТ НА ШВАЈЦАРИЈА ГО ПРИМИ КООРДИНАТОРОТ НА ПРОЕКТОТ зДРАВКА ОХОМУШ 

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692