SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ,, 8 МАРТ ,,

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ,, 8 МАРТ ,,

ОУ ,, Малина Попиванова ,, Кочани традиционално веќе третта година по ред дели подароци по повод ,, 8-ми ,, Март - Денот на жената .

Учениците од третто одделение се носители на активноста оваа учебна година , додека активот од 5-то оделение ги подготвува подароците кои се изработка на самита ученици .

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692