SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

ЈАВЕН ЧАС ,, ПАТОТ НА КЛУКАЈДРВЧЕТО ,,

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
ЈАВЕН ЧАС ,, ПАТОТ НА КЛУКАЈДРВЧЕТО ,,
Јавен час „Патека на клукајдрвчето“ во спортската сала во Кочани.ОУ„Малина Попиванова“ и ОУ„Св. Кирил и Методиј“ од Кочани учествуваа со своите ученици од петто одделение со цртежи, поезија и емоции од едукативниот излет кој беше предходно организиран на Осоговските планини .

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692