SJ Univer - шаблон joomla Продвижение
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 870

НОВОГОДИШЕН ПАЗАР НА МОЖНОСТИ

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)
НОВОГОДИШЕН ПАЗАР НА МОЖНОСТИ
ОУ ,, Малина Попиванова ,, организираше Новогодишен пазар на можности каде се продаваа изработки на учениците на часовите од редовна настава и вон наставните активности , преку поставени штандови во холот на вториот спрат на училиштето родителите-посетителите имаа можност да купат многу интересни изработки 

СТАТУТ

Основното училиштето ,,Малина Попиванова,,- Кочани е основано со Одлука бр. 02-251/4 од 26.08.1985 година, а е верифицирано со Решение бр. 13-6492 од 20.12.1985 год. од Секретаријат за општествени дејности-Кочани.

Училиштето има својство на правно лице и е запишано во судскиот регистер по ЕМБ 4107390.

КОНТАКТ ИНФО

Училиштето „Малина Попиванова“ се наоѓа во близина на Заводот за вработување.

Тодосија Паунов бр.95, Кочани

Телефон/Факс: 033/271-692